Σελίδες

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η λύση για να αποφύγετε τα δυσβάσταχτα τέλη κυκλοφορίας!

Σε μια Ελλάδα που η τρικολόρε κυβέρνηση των «Πίου» ψάχνει τρόπους για να παγιδεύσει οικονομικά τους Ελληνες, υπάρχει λύση για την αποφυγή των τελών κυκλοφορίας και άλλων τρελλών επιβαρύνσεων με τρόπο 100% νόμιμο:

Ο ΛΑ.Ο.Σ. - ως κόμμα λαϊκό και κοινωνικά ευαίσθητο- επεξεργάστηκε εναλλακτικές λύσεις και κατέληξε ότι το 1ο βήμα είναι η δημιουργία ενός « ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ »(ΣΥ.Π.Λ.Α), όπως αυτοί  που υπάρχουν σε άλλες χώρες της ΕΕ, κάτι που έγινε ήδη και στην χώρα μας.

Οποιος θα ήθελε να μετάσχει στον
ΣΥΠΛΑ αφήνει όνομα και τηλέφωνο στο 210/6810586 και ενημερώνει ότι ενδιαφέρεται ( η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ).

Αυτό που χρειάζεται είναι να έχει ( ή να μπορεί να αποκτήσει ) ένα παλιό αυτοκίνητο (τουλάχιστον 25 ετών) και τότε - με τη ρύθμιση που προτείνουμε -  δεν υπάρχουν ΟYΤΕ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΤΕΟ, ΟΥΤΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ!!!

Η λύση είναι το «αυγό του Κολόμβου», κυριολεκτικά,και εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πολίτες που στενάζουν από τις οικονομικές επιβαρύνσεις της τρικολόρε  κυβέρνησης .
Οσο γι΄αυτούς που ρωτάνε τι κάνουν τα άλλα κόμματα  και δεν ακούγονται για τίποτε , ας μην περιμένουν απάντηση. Οι μουγγοί δεν μιλάνε, ενώ η Μύκονος ή ο «ΑΣΤΕΡΑΣ» -όπου κάποιοι κάνουν τα πολυτελή  μπάνια τους- μάλλον πέφτουν μακρυά…